18439
Książka
W koszyku
Gotowanie na parze : smaczne i zdrowe / Grzegorz Drużbański. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Dragon, cop. 2012. - 239 s. : il. kolor. ; 25 cm.
(Dobra Kuchnia)
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Status dostępności:
Wypożyczalnia w Czarżu
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej